Anime Galaxy
Nu esti inca membru?
Atunci inregistreaza-te, intra in comunitatea noastra, descopera lumea anime asa cum n-ai facut-o niciodata si bucura-te alaturi de noi seriile vizionate! 
AcasaAcasa  Galaxy PortalGalaxy Portal  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Hell Sing(Herushingu)

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Hell Sing(Herushingu)   Sam Noi 15, 2008 5:21 am

Hellsing (ヘルシング, Herushingu?) este o serie manga şi anime scrisă şi ilustrată de Kouta Hirano. A apărut în revista Young King Ours în 1997 şi continuă şi astăzi. Capitolele individuale sunt colectate şi publicate sub forma de volume tankōbon de către Shōnen Gahosha, din Septembrie 2008 fiind publicate 10 volume. Hellsing urmăreşte eforturile misteriosei şi secretei Organizatii Hellsing, de a elimina vampiri, zombie denumiţi "ghouli", şi alţi inamici de natură supernaturală care ameninţă Regatul Unit.

Seria manga este licenţiată pentru publicarea în Engleză în America de Nord de Dark Horse Comics, în Australia şi Noua Zeelandă de Madman Entertainment, şi în Singapore de Chuang Yi. În 2001, Hirano a început să publice capitole dintr-o serie prolog, Hellsing: The Dawn, în ediţii speciale ale Young King OURs, cu şase capitole publicate până în Septembrie 2008.

O serie anime cu acelaş nume a fost produsă de Gonzo. Având ca directed pe Umanosuke Iida, seria a fost bazată pe manga, dar a folosit un scenariu de Chiaki Konaka şi este diferită de manga în ceea ce priveşte intriga, deşi foloseşte aceleaşi personaje şi un desing al acestora asemănător cu manga. Cuprinzând 13 episoade, a fost difuzată în Japonia pe Televiziunea Fuji între 10 Octombrie, 2001 şi 16 Ianuarie, 2002. Un original video animation (OVA) intitulat Hellsing Ultimate este produs de Satelight şi Geneon. Primul episod a fost lansat pe 22 Ianuarie, 2006, seria OVA urmărind povestea din manga mai bine decât prima serie. Din 23 Septembrie, 2008, patru episoade au fost lansate, cu un al 5-lea programat pentru 24 Octombrie, 2008.

personaje:Alucard
Alucard este personajul principal al acestei serii, fiind în curînd observat că acesta este un vampir ce luptă împotriva vampirilor mult mai slabi şi pe care nu îi consideră să merite existenţa sub acea formă. Este de asemenea cea mai puternică armă a Organizaţiei Hellsing, fiind nu doar un vampir, ci unul din cei mai străvechi, existenţa lui datînd din secolul XV. Acesta decide să servească organizaţia după o încarcerare de zeci de ani şi eliberarea de fiica celui ce l-a capturat, Integra Hellsing. Între aceştia se formează o relaţie ciudată, aparent de stăpînă şi vasal, care pe parcurs ia însă o întorsătură dramatică.
Existenţa lui Alucard este legată de Dracula, personajul fictiv din cartea lui Bram Stoker inspirată din viaţa lui Vlad Ţepeş. La final, acest fapt devine clar, odată cu o fulgerare de o secundă în care faţa sa ia forma reprezentaţiilor grafice a domnitorului. Acest lucru poate fi corelat cu numele scris invers care semnifică acelaşi personaj mitic.
Seras Victoria
Victoria a fost iniţial membră a echipei speciale D11, pînă la a fi rănită fatal de Alucard, în goana sa după distrugerea vampirului sub formă de preot. Pe pragul morţii, cauzată de o gaură în piept, a ales să-i dea voie lui Alucard s-o transforme într-un vampir. Astfel, servindu-l pe Alucard, a ajuns să lucreze pentru Organizaţia Hellsing.
Pentru cîteva săptămîni după înrolare, Seras evită să bea sînge din teama să nu-şi piardă umanitatea, fiindcă la prima întîlnire cu o raţie de sînge, este condusă de setea de sînge. Totuşi, cînd îl vede pe Alucard hrănindu-se, îşi acceptă puterile vampirice şi consumă sînge. Pe durata seriei, mai este numită şi draculina.
Integra Hellsing
Sir Integra Wingates Hellsing, după numele său coordonat cu titulatura, este o nobilă de 22 de ani şi ultimul membru al familiei Hellsing. De asemenea, lidera puternică şi inteligentă a Organizaţiei Hellsing, şi ,,stăpîna" lui Alucard. A moştenit organizaţia la frageda vîrstă de 13 ani, cînd tatăl ei a murit. Deşi adesea pare dură şi pretenţioasă, este respectată şi admirată, chiar şi printre inamicii de moarte. În manga se dovedeşte şi trăgătoare de elită. În plus, este o spadasină excelentă, şi posedă puterea, dezvăluită mai direct în anime, de a controla şi induce transformările lui Alucard cu ajutorul unor tehnici aparent alchimiste, pentru a-l face cea mai puternică armă din lume, la dispoziţia ordinelor sale.
Manga
Seria există din 1997 şi este publicată în continuare în revista Young King OURs, în Japonia. Versiunea Engleză este publicată de Dark Horse, în Australia şi Noua Zeelandă de Madman Entertainment, şi în Singapore de Chuang Yi. Traduceri regionale în Franceză de Editions Tonkam, în Germană de Planet Manga, în Spaniolă de Norma, în Poloneză de J.P. Fantastica, iar în chineză tradiţională de Tong Li.

Autorul a lucrat de asemenea la un prolog denumit Hellsing: The Dawn, acesta din urmă fiind publicat la intervale neregulate în aceeaşi revistă japoneză sub forma de capitole speciale. The Dawn îi are în centru pe Walter C. Dornez, având 14 ani şi pe Alucard, sub forma unei fete de 14 ani, atacând baza Millennium din Warsaw, Polonia în Septembrie 1944, în timpul Revoltei Warsaw. Publicarea este programată să reînceapă după terminarea principalei serie Hellsing. Potrivit Taliesin Jaffe, capitolele din The Dawn vor fi animate ca parte a seriei OVA Hellsing Ultimate.[2]Format:Verify source

După spusele lui Hirano, acesta va încheia manga în aproximativ un an sau doi, urmînd a începe un alt proiect pe care îl ţine deocamdată secret
Anime
Seria anime a fost produsă de studioul Gonzo,[3] după manga omonimă de Kouta Hirano. Numele este fie o traducere greşită sau un joc de cuvinte deliberat al familiei vânătorului de vampiri din cartea lui Bram Stoker numit Abraham van Helsing.

În seria anime realizată de studioul Gonzo, povestea şi personajele diferă destul de mult de seria manga. Seria a fost difuzată pe Televiziunea Fuji din Japonia între 10 octombrie 2001 şi 16 ianuarie 2002, iar în America pe canalul Starz!'s Encore Action între 4 octombrie 2003 şi 27 decembrie 2003.

Sursa:wikipedia
Sus In jos
 
Hell Sing(Herushingu)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Galaxy :: Anime time! :: Anime-
Mergi direct la: